Tuinafscheiding Ekoshield® 

- Duurzaam kunststof

- Meer privacy

- Bescherming tegen wind en geluid

- Strak, modern uiterlijk

- Onderhoudsvrij

- Lange levensduur

Lees meer

Gevlochten hekwerk 

Ekoshield wordt diagonaal in harmonicagaas gevlochten, waarmee u een zichtscherm creëert. Deze tuinafscheiding geeft beschutting en privacy.

Lees meer

Ekoshield voor gaas  hekwerk en tuinafscheiding

Voor het dichtmaken van dubbelstaafmatten wordt de Ekoshield - vdm band horizontaal ingevlochten. Ideaal als tuinafscherming, omheining, geluidsscherm of erfafscheiding.

Lees meer

Kunststof tuinschermen  weefband

De vlechtband kan op verzoek in afwijkende breedtematen geleverd worden. Diverse tuinafscheiding ideeën zijn hiermee te realiseren.

Lees meer

Ekoshield voor  tuinafscheidingen

Ekoshield voor tuinafscheiding, omheining en erfafscheiding is leverbaar in diverse standaard kleuren, zoals groen, grijs en zwart.

Lees meer

Ekoshield voor hekwerken & tuinafscheidingen

Ekoshield is een duurzaam kunststof product dat wordt gebruikt in tuinafscheidingen. Het is een robuuste, flexibele kunststof vlechtband, die door de mazen van het hekwerk gevlochten wordt. Hiermee worden hekwerken tijdelijk of permanent dicht gemaakt.

Lees meer
Sichtschutzstreifen

Ekoshield kunststof tuinafscheiding voor gaas en hekwerk is een product van Ekon bv uit Born; een toonaangevend producent van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP) plaat- en bandmateriaal via het vlakextrusieproces.

Over Ekon